De Ervaring

Waar kom jij tot leven? Daar gaan we foto’s maken

Het is mijn absolute doel om herinneringen te maken. Niet alleen in beeld, maar ook de ervaring tijdens de fotosessie zelf. Laten we het moment in tijd vieren en vastleggen.

Laten we foto’s maken waarbij je helemaal jezelf bent en die hun waarde houden omdat ze puur en authentiek zijn.

Wanneer je achteraf terug kijkt naar de foto's, je weer even helemaal terug bent in het moment, met hetzelfde gevoel. 

Voor mij legt een perfect geposeerde en stilstaande foto niet het gevoel vast zoals een onbevangen foto dat zou kunnen doen.  Geen onhandige statische poses bij mij, nooit. Ik ga je niet forceren in een houding die zichtbaar ongemakkelijk is of je vragen om even te lachen. Dat is gewoon niet de fotografe die ik ben en het is niet mijn manier van werken. Juist wanneer je echt plezier maakt, rond rent, danst en gewoon jouw ding doet, dat is wanneer je de shutter van de camera onafgebroken zal horen gaan! 

TESTIMONIALS

Je nam me op meerdere manieren uit mijn comfortzone, maar alles voelde zo natuurlijk en veilig aan

Mandy heeft mij op een manier vastgelegd dat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik ben trots op elke foto, trots op de vrouw die ik zie - op beeld maar nu ook in de spiegel. De shoot was sereen, ik voelde me vrij, licht en mooi. Ze laat je jezelf zijn, ze geeft richting en welgemeende complimentjes. Mandy straalt rust en vertrouwen uit, ze weet wat ze doet en ik volg haar in de toekomst vaker naar onbekende plaatsen. Je nam me op meerdere manieren uit mijn comfortzone, maar alles voelde zo natuurlijk en veilig aan. Bedankt voor elke stap die jij me liet zetten, je bent een prachtige persoon met een zuivere ziel.

Vanessa

Ik sta te springen om nog eens samen te werken

De shoot met Mandy was vernieuwend, na veel statisch voor een lens te hebben (moeten) staan, was dit een verademing. Ik mocht dansen, lachen, mezelf zijn,.. Mandy gaf mij op elk moment van de shoot een heel rustig, gelukkig en plezierig gevoel. Ook de aanloop naar de shoot was heel fijn, we bespraken alles en verwachtingen werden langs beide kanten vooropgesteld. Kortom ik sta te springen om nog eens samen te werken.

Fauve

Mandy heeft de gave om je tijdens de shoot helemaal op je gemak te laten voelen en er een onvergetelijke ervaring van te maken

Inmiddels heb ik al 3x voor de lens van Mandy mogen staan, en ik kan niks anders zeggen dan dat dat iedere keer weer een feestje is. Zowel de shoot zelf, als het moment waarop je de foto’s in ontvangst mag nemen.
Mandy heeft de gave om je tijdens de shoot helemaal op je gemak te laten voelen en er een onvergetelijke ervaring van te maken, iedere keer weer!

Daisy

Een fotoshoot bij Mandy is een dag vol ontspanning, plezier en creativiteit!

Een fotoshoot bij Mandy is een dag vol ontspanning, plezier en creativiteit! Mandy heeft een ontzettend goed oog voor prachtige creatieve foto’s, plekjes, beelden en shots! Ze is heel open, relaxt en ongedwongen en het is net of je met je vriendin op pad bent. Als je dan het resultaat ziet denk je: wow!!

Ik vind Mandy echt een kunstenares, als ze aan het werk is en ook de resultaten zijn echte kunstwerken. Ze voelt goed aan wie je bent en wat er nodig is! Ik heb echt heel erg genoten van onze dag samen en kijk nog altijd vol bewondering naar het resultaat van de shoot.

Myrthe

Mandy heeft ons prachtige herinneringen gegeven.

Mandy heeft ons prachtige herinneringen gegeven.

Ik vind haar foto’s echt prachtig. Ze zien er natuurlijk uit, genomen op het juiste moment. Ik geniet altijd van het natuurlijke licht, haar oog voor detail. Geen over-bewerkte foto’s, dat is waar ik van hou en wat Mandy ons heeft gegeven.

Pascale and Jossy Reynvoet

Al met al was het voor mij een top ervaring met een prachtig eindresultaat

Onze fotoshoot met Mandy was de eerste keer dat we voor de lens stonden, maar ik ben super tevreden met het resultaat. Vooraf was er een goed en vlot contact per e-mail met ook handige tips voor o.a. een goede outfit. De shoot zelf was heel ongedwongen, Mandy heeft een fijne manier van communiceren om je toch met wat kleine aanwijzingen te helpen om tot een prachtig resultaat te komen zonder dat het geforceerd voelt. Achteraf ontving ik al supersnel een heel ruime selectie van foto’s om uit te kiezen en eenmaal besteld ontving ik de bewerkte foto’s ook al binnen enkele dagen. Al met al was het voor mij een top ervaring met een prachtig eindresultaat en ik kan Mandy absoluut aanraden.

Evelyne

Het is een groot plezier om met haar te werken

Mandy komt ons al jaren fotograferen. En elke keer weer ben ik zo blij met de foto’s die ze maakt. Elke keer als ze weet hoe ze moet fotograferen waar ik graag foto’s van wil hebben. Ze kan de zuiverheid en de connectie zo perfect fotograferen. Elke keer is het alsof ze de ziel achter het lichaam fotografeert. Het is een groot plezier om met haar te werken. Je wordt nooit gedwongen, nooit gevraagd om specifiek te poseren. Je laat zien wat je graag doet en het zijn precies die momenten die ze perfect weet vast te leggen. Alles gaat vanzelf. Er is altijd zoveel rust bij de fotoshoot met haar. Ze straalt zo’n mooie, rustige energie uit dat je je meteen op je gemak voelt bij haar.

Klaartje

Vertrouwen & connectie

Connectie en vertrouwen zijn twee van de belangrijkste dingen. Ik wil geen “verkoper” zijn en jij hoeft niet alleen mijn klant te zijn. Ik zie het veel liever zo dat we goede vrienden/vriendinnen zijn die een leuke middag plannen. De camera is erbij maar dwingt niks af. 
Ik ben geïnteresseerd in jou als mens in je verhaal, daar richt ik me liever op dan alleen op een knopje drukken en even foto’s maken. Vaak hoor ik “Ik ben niet fotogeniek hoor of ik sta nooit goed op foto’s.” 
Maar eerlijk...we hebben onnatuurlijk gedrag aangeleerd wanneer de camera op ons gericht is. Er zijn geen regels die bepalen wat een goede foto is. Gefotografeerd worden hoeft niet ongemakkelijk te zijn, het is mijn werk en mijn taak om te zorgen dat je goed op de foto staat en je helemaal op je gemak bent.

Ik streef naar tijdloze bewerkingen in kleur of Zwart-wit met een aethestic vibe 

Het is niet alleen mijn werk om je op een authentieke manier te fotograferen, maar ook om de foto's op zo'n manier te bewerken. Mijn stijl zou ik omschrijven als filmachtige beelden met wat extra warmte en een vleugje sfeer. Ik houd de kleuren in mijn foto's trouw aan de omgeving, en verrijk ze met een aesthetic touch, omdat ik denk dat de foto's het verhaal beter vertellen op die manier.

Als je op een regenachtige dag een sessie doet, zullen de foto's dat ook uitstralen. Als we op een zomerse avond tijdens het "gouden uur" een sessie doen, zullen de kleuren ook stralen op de foto! Ik wil niet dat mijn bewerking afleidt van waar het echt om gaat - het gevoel en de emoties in de foto's.

Het is belangrijk dat je net zoveel van de kenmerkende bewerkingsstijl van je fotograaf houdt als van haar foto's. 
Bekijk mijn recente werk
Copyright © 2021 Mandy Lomé
menucross-circle