De investering

laten we het hebben over de waarde & investering

Doing what it takes is fine
Let’s talk about money!
De stijl van de foto's en een fotograaf kunnen nog zo goed bij je passen. Het is fijn als het ook aansluit bij het budget wat je hebt en dat de prijs in verhouding staat met wat je ontvangt. Zowel in beelden en producten achteraf als in aandacht en energie.

Wanneer je bij mij een shoot boekt ga ik all-in. Ik hou niet van terughoudendheid als het gaat over foto’s maken, energie geven of tijd maken voor jou en de shoot. De fotoshoots waarin ik zo te werk ben gegaan zijn mijn allerbeste shoots ooit geweest en die houding neem ik nu altijd mee.

Keuze uit verschillende pakketten
Ik heb verschillende pakketten samengesteld, maar het kan zijn dat er niet bij wat je zoekt. Heb je een speciale wens? Neem contact met me op en ik kijk graag samen met jou wat er mogelijk is. Ook stuur ik je graag mijn pricing guide toe.

Ben je opzoek naar een familie, ouder&kind of zwangerschaps fotograaf? Dan verwijs ik je graag door naar een van mijn collega fotografen die zich hierin gespecialiseerd hebben.
Neem contact op

01. Portretsessie

+ Een fotosessie van max. 3 uur op verschillende locaties
+ Een combinatie van portretten en sfeerbeelden
+ Op zijn minst 20 foto’s op hoge resolutie & kleine versies geschikt voor online gebruik (bij bestellen is mogelijk)
+ Een online gallery om foto's te bekijken en downloaden
+ Ongelimiteerd de mogelijkheid om contact op te nemen bij vragen en twijfels vooraf (of om je enthousiasme te delen!) 

+ Reiskosten zijn inclusief in heel Nederland en België

Investering start bij €295
boek nu

02. branding fotoshoot

+ Een fotosessie van ongeveer 2 uur
+ Meerdere outfit wissels
+ Een combinatie van portretten, sfeerbeelden en bedrijfsfoto’s
+ Op zijn minst 30 foto’s op hoge resolutie & kleine versies geschikt voor online gebruik (bijbestellen is mogelijk)
+ Ongelimiteerd de mogelijkheid om contact op te nemen bij vragen en twijfels vooraf (of om je enthousiasme te delen!)

+ Reiskosten zijn inclusief in heel Nederland en België

Een sessie speciaal voor de ondernemer. Wil je wel de vrije sfeer die mijn foto's uitstralen, maar dan met extra aandacht voor jouw bedrijf en als ondernemer? Dan is dit jouw pakket.

Investering € 450 (excl. btw)
Yes! Boek nu

03. koppel & verlovingssessie

+ Een fotosessie van minimaal 2 uur op verschillende locaties
+ Een combinatie van portretten samen, alleen en sfeerbeelden
+ Op zijn minst 50 foto’s op hoge resolutie & kleine versies geschikt voor online gebruik (bij bestellen is mogelijk)
+ Een online galerij om foto's te bekijken en downloaden
+ Ongelimiteerd de mogelijkheid om contact op te nemen bij vragen en twijfels vooraf (of om jullie enthousiasme te delen!)

+ Reiskosten zijn inclusief in heel Nederland en België

Investering € 450
boek nu

04. Bruiloft & Elopment

+ Minimaal 6 uur fotografie 
+ Ten minste 300 bewerkte foto’s op hoge resolutie
+ Een online gallery om foto's te bekijken en downloaden
+ Fine art trouwalbum 20x20 met 2o pagina's
+ Sneakpeak na de bruiloft
+ Afgeleverd 4- 6 weken na de bruiloft
+ Extra sessies mogelijk (verloving, vrijgezellenfeest, dag erna)
+ Ongelimiteerd de mogelijkheid om contact op te nemen bij vragen en twijfels vooraf (of om jullie enthousiasme te delen!)

+ Reiskosten zijn inclusief in heel Nederland en België

Extra uren mogelijk v.a. €125 p.u. 

Investering vanaf € 1200
Yes! Boek nu

FAQ

Heb je vragen? Hier heb ik de antwoorden. Bekijk de meest gestelde vragen die ik krijg. 
Neem de tijd om ze even door te lezen, en twijfel vooral niet om contact op te nemen als je nog andere vragen hebt.
Hoeveel foto's zijn inbegrepen en wanneer ontvang ik ze?
Het aantal foto's die je achteraf ontvangt varieert per pakket, maar ik geef je de zekerheid dat je altijd voldoende variatie aan foto's zal ontvangen van alles wat ik vastleg. Elk pakket heeft een maximum aantal beelden met de mogelijkheid om makkelijk achteraf bij te bestellen via een online gallery. Zo heb je sowieso alle beelden die je graag wil hebben. Ik probeer de gallery zo snel mogelijk online te hebben staan, maar reken voor portretsessies ongeveer 1 tot 2 weken en voor bruiloften 4 - 6 weken tot je de foto's kunt bekijken. Ik waardeer je geduld hiervoor enorm, want op deze manier kan ik er voor zorgen dat elke foto de aandacht en tijd krijgt die het verdient. Wel geef ik binnen 24 uur al de eerste sneakpeaks, omdat ik natuurlijk begrijp hoe nieuwsgierig je bent naar de foto's.
Waar in Nederland doe je fotosessies? Reis je ook voor fotosessies?
Ik woon in Apeldoorn en vind het geweldig om gebruik te maken van de mooie natuur hier op de Veluwe voor fotoshoots. Maar ik ga waar jouw verhaal me brengt. Wil je een fotosessie aan het strand of op een andere prachtige locatie ergens op de wereld? Of wil je shooten op de plek die veel betekenis voor je heeft, laat het me weten. Met plezier stap ik in de auto om naar jouw gekozen locatie te rijden. Muziekje aan, materiaal mee en ik kom er aan! 

Ps. Mijn prijzen zijn incl. reiskosten binnen heel Nederland en België, geen extra onverwachte reiskosten dus.
Help! Ik voel me ongemakkelijk wanneer er foto's van mij worden gemaakt. 
Geloof me, je bent hier niet alleen in. Ik hoor zo vaak van te voren "Ik weet niet goed wat ik moet doen" of  "Ik ben echt niet fotogeniek hoor". Geen probleem, reken er op dat ik er alles aan zal doen om er voor te zorgen dat je je helemaal ontspannen en vrij voelt voor de camera. We nemen alle tijd die nodig is.
Hoe en wanneer betaal ik? kan ik nog annuleren?
Ik vraag een voorschot van 30% om jouw plek in mijn agenda te reserveren. Voor de overige 70% stuur ik direct na de fotosessie een factuur. Wanneer deze voldaan is komen de beelden binnen 1 tot 2 weken online. Wil je annuleren? Dat kan tot 72u van tevoren kosteloos, je krijgt dan de aanbetaling van 30% uiteraard terug! Annuleer je later? Dan heb je geen recht meer op een terugbetaling. 
Zet je de foto's van onze shoot ook online en op instagram?
Nadat je de foto's hebt ontvangen vraag ik altijd of ik ze mag delen en of er foto's bij zijn die je liever niet op internet wil hebben. Ik begrijp maar al te goed dat je sommige foto's voor jezelf, je vrienden of familie wil houden. Dat kost je niks extra's, dat is niet meer dan normaal. Jouw shoot is jouw shoot en niet per definitie promotie materiaal voor mij. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat er ineens een foto van jou op je feed of op mijn website verschijnt waarvoor je geen toestemming hebt gegeven.
Welke outfit trek ik aan op de shoot?

Het aller belangrijkste is dat je iets aan doet waar je lekker in voelt! Maar ik snap dat de vraag meer uitleg nodig heeft dan dat. Ik heb een stijlguide die ik graag naar je toestuur, zodat je zeker weet dat je de juiste items meeneemt!
De weersvoorspellingen zijn niet zo best, gaat de shoot gewoon door?
In bijna alle weersomstandigheden kunnen we mooie foto's maken. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat je een goldenhour shoot in gedachten had en dat het bewolkt is. Maar geloof me... soms kunnen andere weersomstandigheden zorgen voor hele verrassende beelden. Vertrouw er op dat wanneer ik aangeef dat de sessie door kan gaan, je foto's krijgt waar je sowieso heel blij mee zal zijn! 
Hoe weet ik zeker dat ik foto's krijg waar ik écht blij mee ben?
Echt, ik snap dit helemaal. Wanneer je een een kledingstuk koopt in de winkel kun je de stof voelen en de tijd nemen om te zien of het je mooi staat. Met foto's is dit anders, een fotosessie is maatwerk en je weet van tevoren nooit helemaal zeker wat het resultaat zal zijn. Daarom neem ik het risico, wanneer je met geen één foto blij bent krijg je het volledige bedrag gewoon terug. Ik garandeer je dat je foto's krijgt waar je over lange tijd heel blij mee zult zijn.
Hoe weet ik of jij de fotograaf bent voor mij?
Als je perfecte poses wil, keurige plaatjes of statische houdingen met zuinige lachjes. Dan kan ik je nu al zeggen dat we geen match gaan worden. Mijn beelden zijn levendig, sfeervol, emotievol en vooral heel erg JIJ. Ik ben niet het type fotograaf die precies zegt wat je moet doen, maar wel de persoon die samen met jou een feestje bouwt, met je connect, mee gaat in de flow van het moment. Je zal me heen en weer zien vliegen, omdat het licht vanuit een andere hoek net even mooier is, over de grond zien rollen gewoon om dat het kan. En me herhaaldelijk blije kreten horen slaan over hoe mooi en vet de foto's worden. Als je hier enthousiast van wordt, dan gaan we sowieso super gave beelden maken.
Heb je nog een andere vraag?
Stel hem gerust! stuur een mailtje naar [email protected] of vul het contactformulier in. Dan kom ik binnen 12 u terug met het antwoord op je vraag!
Klaar om jou sessie te plannen?
Copyright © 2021 Mandy Lomé
menucross-circle