Hoi!Ik ben Mandy

de story-teller van jouw verhaal
Wat fijn dat je op mijn website bent geland! Dankjewel dat je de tijd wil nemen om mijn werk te bekijken.

Ik ben een portret & lifestyle fotografe die het land doorreist om portretten te maken van mensen met een verhaal. Ik ben momenteel gevestigd in Apeldoorn, geboren in Rotterdam en opgegroeid in Axel, een klein dorpje in de Zeeuwse polders.

Wat me blij maakt is mooi licht, goede vibes, schoonheid, authenticiteit, creativiteit en vrijheid.

Het inspireert me enorm wanneer mensen opgaan in het gene wat ze doen. Die momenten vastleggen waar normaal geen fotograaf bij zou zijn. 
Ik ben een dromer, een tikkeltje eigenzinnig en een kunstenaar in hart en ziel. Vrijheid & passie voor het leven zijn mijn twee grootste drijfveren in alles wat ik doe.

Ik voel dingen diep aan en ben empathisch aangelegd (daar komt mijn sterrenbeeld kreeft naar boven), daardoor kan ik ook emoties bij anderen herkennen en vast leggen. Als ik niet met mijn camera op pad ben, ben ik meestal te vinden samen met mijn vriend Sam en onze kat Vladimir. Of ben ik te vinden in het bos met mijn paard hier op de Veluwe.

Mijn werk als fotografe heeft me op zoveel mooie plekken gebracht en heb ik al zoveel fijne mensen leren kennen. 

Ik zou vereerd zijn als ik de kans kreeg om jouw verhaal te vertellen op beeld. Dit is wie ik ben in een notendop en ik kan niet wachten om je te leren kennen!
Veel liefs xx Mandy

Mijn leven

In beelden

Copyright © 2021 Mandy Lomé
menucross-circle