Met Myrthe Lisanne op Kootwijkerzand

Kootwijkerzand 2020

"Yeaaah Myrte! ❤ Na het lezen van je berichtje kreeg ik namelijk heel sterk beeld voor me. Ik had dit beeld vorige week al... precies dit. Over het eren van de vrouwelijke energie. Echt en rauw zoals ze is. Het doorleven en voelen ervan zonder dat de nadruk wordt gelegd op "iets uitvoeren voor de camera", mooi hoe het loopt."

In de zomer van 2020 spraken Myrthe Lisse (Intuitive singer, writer & creator) en ik af op Kootwijkerszand voor een foto en filmsessie. Met als thema rauwheid van de vrouwelijke energie die er helemaal mag zijn. Een onderwerp die tegelijkertijd voor ons erg speelde op dat moment.

Ze mag er zijn... die vrouw in je die gezien en gehoord wil worden.

Een creatief project met een diepere laag dan alleen mooie plaatjes schieten. Al voor de zon opkwam stonden we op de zandplaat. Zo vroeg op de ochtend was er nog niemand. Heerlijk! Dat gevoel is zo fijn… de wereld is nog in slaap en even helemaal van jou. Het zou deze dag ook boven de 30 graden worden, dus de koelte van de ochtend was meer dan welkom.
De beelden die we maakten zijn meer dan ik had durven hopen. Rauw, echt, authentiek en een tikkeltje kunstzinnig.
Wat een fijne dag gevuld met inspiratie, flow, goede gesprekken en vriendschap. Myrthe Lisanne heeft zoveel creatie kracht en dat spat van het beeld af. Ze is een kunstenaar in hart en nieren. Kijk zeker eens op haar website (https://www.myrthelisanne.com/) of op haar instagram account @myrthe.lisanne en laat je inspireren door haar muziek healing journeys, visual art en healing prayers.
Copyright © 2021 Mandy Lomé
menucross-circle